7 Nisan 2014 Pazartesi

BAĞ-KUR Hizmet Dökümü

Günümüzde Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında bulunan BağKur sigorta koluna bağlı olarak çalışan sigortalı vatandaşlarımızın 4B sigortaları ile ilgili olarak en güncel ve en doğru bilgilere kolay bir şekilde ulaşabilmelerine olanak sağlamak amacı ile Sosyal Güvenlik Kurumu interneti en etkin şekilde kullanmaktadır. Bu sayede de vatandaşlar BağKur hizmet dökümü alma işlemlerini internet üzerinden yaparak, sadece birkaç dakika içerisinde BağKur sigorta bilgilerine ulaşabilmektedir.

BAĞ-KUR Hizmet Dökümü Nasıl Alınır

Günümüzde internet üzerinde yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu online hizmet uygulamalarından bir tanesi olan e-sgm online hizmet uygulaması üzerinden bu 4B hizmet dökümleri kolaylıkla alınabilmektedir. İnternet üzerinde yer alan bu e-sgm online sorgulama uygulaması üzerinden BağKur hizmet dökümü şifresiz olarak birkaç dakika içerisinde alınabilmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu online hizmet uygulaması olan e-sgm online sorgulama ekranı üzerinde şifresiz BağKur hizmet dökümü alabilmek için T.C. kimlik numarası, doğum tarihi, nüfusa kayıtlı olunan il ve cilt numarası gibi kimlik bilgilerini güvenlik amacı ile girmesi gerekmektedir. Daha sonra sonuç ekranı üzerinde hizmet bilgisi seçeneğine ardından da  4B hizmet bilgisi seçeneğine tıklayarak 4B sigortası ile ilgili en güncel bilgilere ulaşabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder