18 Şubat 2014 Salı

SGK Gün Toplamı

Vatandaşlar günümüzde istedikleri nokta içerisinde istedikleri zaman internete erişim sağlayarak sigortaları ile gün toplamı alma işlemlerini gerçekleştirebilme olanağına sahip olabilmektedirler. Bunun en etkili sebebi de elbette ki günümüzde artık internet üzerinden Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili olan pek çok işlem sadece birkaç dakika içerisinde günü herhangi bir saatinde gerçekleştirilebilmektedir.

SGK Gün Toplamı Nasıl Sorgulanır

SGK gün toplamı işleminizi internetten yapabilmek için Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesinde bulunan e-SGK online hizmet uygulamaları sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bu e-SGK online hizmet uygulamaları sayfasında ise şifresiz olarak SGK gün toplamı işleminizi yapabileceğini e-sgm online hizmet uygulamasını açmanız gerekmektedir.

Gün toplamı işleminiz için mutlak suret ile güvenlik amaçlı olarak kimlik numaranız, kimliğinizde yer alan cilt numarası, doğum tarihiniz ve nüfusa kayıtlı olduğunuz il ya da ilçe bilgilerinizi doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Bu bilgileri girdikten sonra güvenlik kodunu da girerek sorgula sekmesine tıklamanız gerekmektedir.

Bu işleminde ardından açılan sayfa içerisinde sağ kısımda yer almakta olan seçenekler arasından hizmet bilgisi seçeneğine tıkladıktan sonra 4A hizmet bilgisi seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Bu sayede sigortanız ile ilgili olarak en güncel gün toplamını alabilme olanağına sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder