10 Şubat 2014 Pazartesi

SSK Gün Sorgulama



Sosyal Güvenlik Kurumu interneti en aktif şekilde kullanmakta olan devlet kurumlarının başında geliyor. Özellikle vatandaşların sigortaları ile ilgili işlemlerini çok daha hızlı ve çok daha kolay şekilde yapabilmesine yardımcı olabilmek amacı ile günümüzde internet üzerinde çok sayıda Sosyal Güvenlik Kurumu online hizmet uygulaması bulunuyor. Bu online hizmet uygulamaları sayesinde başta SSK gün sorgulama gibi işlemler online olarak yapılabiliyor.

SSK Gün Sorgulama Nasıl Yapılır

Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesi üzerinde yer alan online hizmet uygulamaları sayfasından kolaylıkla ulaşılabilen e-sgm online hizmet uygulaması üzerinden çok kolay şekilde ve şifresiz olarak SSK gün sorgulama işlemi yapılabiliyor.

Bu e-sgm online hizmet uygulaması üzerinden gün sorgulama işlemleri şifresiz olarak yapılabiliyor. Ancak bu işlemlerin şifresiz olarak yapılabilmesi için kesinlikle başta T.C. kimlik numarası olmak üzere nüfusa kayıtlı olunan il, doğum tarihi ve cilt numarası bilgilerinin girişinin doğru ve eksiksiz olarak yapılması gerekiyor. Bu sayede en güncel şekilde sigorta gün sorgulama işlemleri yapılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder