21 Mart 2014 Cuma

E-Devlet Maaş Bordrosu

Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi ile birlikte artık internet günlük yaşamın vazgeçilemez bir unsuru haline geliyor. Özellikle teknolojinin insanlara sunmakta olduğu büyük kolaylıklar sayesinde insanların internete erişebilmeleri konusunda yeni nesil imkanlar sunuyor. Devletimizde modern dünyanın şartları çerçevesinde vatandaşlara hizmet verebilmek amacı ile interneti en etkin şekilde kullanıyor.

E-Devlet Maaş Bordrosu Nasıl Alınır

Bu kapsamda da e-devlet sistemi üzerinden hizmet sunuluyor. İnternette bulunan e-devlet sistemi sayesinde ülkemizde vatandaşlar devlet kurumları ile ilgili olan işlemlerini dakikalar içerisinde yapabilme olanağına sahip olabilmektedirler. Günümüzde artık internet üzerinde bulunan e-devlet sistemini kullanarak vatandaşlar e-devlet maaş bordrosu sorgulama işlemlerini yapabilme imkanına sahip olabilmektedirler.

E-devlet sistemine e-devlet şifresi ve T.C. kimlik numarası ile giriş yaptıktan sonra açılan sayfa içerisinde öncelikle e-hizmetler sayfasına giriş yapılması gerekiyor. Bu sayfa içerisinde ise Maliye Bakanlığı online hizmet uygulamaları listesi içerisinden Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti seçeneğine giriş yapılmalıdır. Bu sayede e-devlet maaş bordrosu alma işlemi kolaylıkla yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder